Απευθυνόμαστε σε

Σε ποιούς μπορούν να φανούν χρήσιμες οι υπηρεσίες μας.

Δικηγόρους 

Η υψηλή τεχνολογία είναι γνωστό ότι παρουσιάζει δυσκολίες στην κατανόησή της από μη ειδικούς. Από την ανάγνωση δικογραφίας και παροχή συμβουλών ως προς την κατεύθυνση που μπορεί και πρέπει να ακολουθηθεί, έως την πλήρη εξέταση ψηφιακών πειστηρίων, την σύνταξη έκθεσης και την κατάθεση στο Δικαστήριο μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Ιδιωτικούς Ερευνητές (Ντετεκτιβ)

Για τις περιπτώσεις που η έρευνά σας περιλαμβάνει ψηφιακά μέσα αποθήκευσης ρωτήστε μας. Για πλήρες ιστορικό πλοήγησης στο διαδίκτυο, συνομιλίες από Instant messengers, από facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποθηκευμένα έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο  κλπ, μπορούν να βρεθούν είτε αυτά έχουν διαγραφεί είτε όχι. Επίσης παρέχεται πλήρης εγκληματολογική εξέταση και σύνταξη έκθεσης εάν και εφ' όσον απαιτείται για δικαστική χρήση των ευρημάτων.

Η εχεμύθεια και η  εμπιστευτικότητα είναι αυτονόητοι όροι.

ΙΔΙΩΤΕΣ

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα τα οποία συμπεριλαμβάνουν ψηφιακές συσκευές, είτε για δικαστική είτε για προσωπική χρήση, αν έχετε διαγράψει κατά λάθος τα έγγραφά σας, τις φωτογραφίες σας ή άλλα χρήσιμα δεδομένα, είμαστε εδω για να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε.