Εκπαίδευση - Πιστοποίηση

Εταιρείες και οργανισμοί που παρέχουν εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις σε θέματα εξέτασης ψηφιακών Πειστηρίων

iacis.jpg

Με έδρα την Αμερική ο πιο γνωστός οργανισμός που αφορά τις εξετάσεις Ψηφιακών Πειστηρίων.

Παρέχει εκπαίδευση καθώς και πιστοποίηση Computer Forensics Certified Examiner (CFCE). Η πιστοποίηση δεν είναι συνδεδεμένη με συγκεκριμένο προϊόν - λογισμικό.

SANSForensicsLight_249x69.jpg

Οργανισμός  που ασχολείται κυρίως με την εκπαίδευση και ενεργοποιείται στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια και Ευρώπη. Ξεκίνησε με θέματα εκπαίδευσης σε Ασφάλεια και επεκτάθηκε και στην εκπαίδευση για Εγκληματολογική Διερεύνηση  (Forensics). Όλες τις εκπαιδεύσεις που προσφέρονται θα τις βρείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα

guidance-software-logo.png

Από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής εγκληματολογικού λογισμικού για εξέταση ψηφιακών πειστηρίων. Κατασκευάστρια του Encase. Παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση συνδεδεμένη με το λογισμικό της/ Encase Certification (EnCe).

ucd-logo.jpg

Univercity College Dublin. Εκπαίδευση σε ψηφιακή έρευνα και εγκληματολογική διερεύνηση Η/Υ. Διαθέτει 2 εκπαιδευτικά προγράμματα. Πλήρες με διάρκεια ενός έτους και μερικής απασχόλησης, διάρκειας δύο ετών. Διαθέτει επίσης εκπαίδευση εξ' αποστάσεως. Πιστοποίηση MsC in Digital Investigation and Forensic Computing. Περισσότερες πληροφορίες επιλέγοντας την εικόνα.

accessdata_logo.jpg

Από τις πιο γνωστές εταιρείες δημιουργίας λογισμικού για εξέταση ψηφιακών πειστηρίων. Δημιουργός των Forensic Toolkit (FTK), FTK Imager, Mobile Phone Examiner (MPE). Παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση για τα  προϊόντα της. Τίτλος Accessdata Certified Examiner (ACE).

infinite-logo.png

Πρόκειται για ιστοσελίδα που δημιουργεί εκπαιδευτικά βίντεο προς πώληση. Σε αυτή βρήκαμε και ορισμένα που αφορούν στην εγκληματολογική εξέταση, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα μας. Περιλαμβάνονται επίσης βίντεο για προγραμματισμό, video editing, audio editing και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε την επιλέγοντας το λογότυπό της επάνω.

leva.png

Law Enforcment and Emergency Services Video Association. Παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση σε θέματα επεξεργασίας και ανάλυσης Video - Εικόνας. Τίτλος Certified Forensic Video Analyst (CFVA) και Certified Forensic Video Technician (CFVT).